دوره 27، شماره 4 - ( زمستان 1399 )                   جلد 27 شماره 4 صفحات 400-397 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ahmadi Hekmatikar A H. Relationship between white tea and adipose tissue metabolism: The importance and necessity of future research regarding the effect of white tea on fat oxidation, compared to other Kinds of tea: Letter to the Editor. Journals of Birjand University of Medical Sciences 2020; 27 (4) :397-400
URL: http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.html
احمدی حکمتی کار امیرحسین. نامه به سردبیر: ارتباط بین چای سفید و متابولیسم بافت چربی: اهمیّت و ضرورت تحقیقات در آینده در زمینه تأثیر چای سفید بر اکسیداسیون چربی در مقایسه با دیگر چای‌ها. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند. 1399; 27 (4) :397-400

URL: http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.html


گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران ، a.hekmatikar4@gmail.com
چکیده:   (2382 مشاهده)
چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی می‌شوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیت‌های ورزشی را پیشنهاد کرده‌اند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکمل‌های چربی‌سوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، می‌توان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخص‌های مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند.
واژه‌های کلیدی: اکسیداسیون چربی، چای سبز، چای سفید
متن کامل [PDF 325 kb]   (705 دریافت)    
نوع مطالعه: نامه به سردبير | موضوع مقاله: فیزیولوژی ورزشی
دریافت: 1399/3/25 | پذیرش: 1399/5/1 | انتشار الکترونیک پیش از انتشار نهایی: 1399/9/1 | انتشار الکترونیک: 1399/9/15

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Birjand University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb