Abedi F, Namaei M H, Hamidi Z, Soltani M, Kiani Z. Production and optimization of hand disinfection solution based on the World Health Organization formulation: Short Communication. Journals of Birjand University of Medical Sciences 2020; 27 (2) :210-215
URL:
http://journal.bums.ac.ir/article-1-2807-fa.html
عابدی فرشید، نمایی محمد حسن، حمیدی زهرا، سلطانی مریم، کیانی زهرا. تولید و بهینهسازی محلول ضدعفونی دست بر پایه فرمولاسیون سازمان بهداشت جهانی: یک مقاله کوتاه. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند. 1399; 27 (2) :210-215
URL: http://journal.bums.ac.ir/article-1-2807-fa.html
1- مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی، گروه عفونی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیرجند، ایران
2- گروه پزشکی مولکولی و ژنتیک، دانشکده پزشکی، مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیرجند، ایران
3- واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان رازی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیرجند، ایران
4- مرکز تحقیقات مسمومیتها و سوء مصرف مواد ،گروه فارماکولوژی، دانشکده پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، بیرجند، ایران ، kiani.za@gmail.com
چکیده: (5896 مشاهده)
بهداشت دست مؤثرترین، سادهترین و کم هزینهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به عفونتهای بیمارستانی است. بهمنظور ضدعفونی دست، نوع ماده استفادهشده بر کاهش بار میکروبی دست مؤثر است؛ به طوری که موادی که پایه الکلی دارند در مقایسه با سایر مواد تأثیر بیشتری بر ضدعفونی سریع و با دوام دستها دارند. هدف مطالعه حاضر، تولید و بهینهسازی فرمولاسیون محلول ضدعفونی هندراب توصیهشده توسط سازمان بهداشت جهانی در راستای کاهش هزینهها در شرایط تحریم و همچنین افزایش رضایت و تحملپذیری این فرمول بود.
نوع مطالعه:
مقاله كوتاه |
موضوع مقاله:
داروسازي دریافت: 1398/11/8 | پذیرش: 1398/12/20 | انتشار الکترونیک: 1399/4/10