دوره 25، شماره 1 - ( بهار 1397 )                   جلد 25 شماره 1 صفحات 9-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Tahergorabi R, Hosseini S V. Importance of Fish Consumption in Disease Prevention . J Birjand Univ Med Sci. 2018; 25 (1) :1-9
URL: http://journal.bums.ac.ir/article-1-2440-fa.html
طاهرگورابی رضا، حسینی سید ولی. اهمیت مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری ها. مجله علمي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند 1397; 25 (1) :9-1

URL: http://journal.bums.ac.ir/article-1-2440-fa.html


1- متخصص تغذیه ، rtgster@gmail.com
2- گروه شیلات، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده:   (9486 مشاهده)
ماهی به‌دلیل دارابودن مواد مغذّی ارزشمند، یک جزء مهم غذایی است. ماهی علاوه بر پروتئین با کیفیت بالا و مواد مغذّی موجود، منبع اصلی اسیدهای چرب امگا 3 است که در روغن ماهی چرب یافت می‌شوند. مطالعات پزشکی اهمیت مواد مغذّی در ماهی و روغن ماهی را در  تغذیه طبیعی برای رشد، نمو و حفظ سلامتی آشکار نموده است. علاوه بر این مطالعات  نشان داده است که ماهی و روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن (مانند بیماری‌های قلبی- عروقی، متابولیکی و التهابی) را کاهش می‌دهد و ممکن است در درمان بیماری مفید باشد. این مقاله بررسی مختصری از اطلاعات جاری در این موضوعات را مرور می‌کند.
متن کامل [PDF 422 kb]   (3266 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (1199 مشاهده)  
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: 1396/11/11 | پذیرش: 1397/1/24 | انتشار الکترونیک: 1397/1/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Birjand University of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb