RT - Journal Article T1 - Relationship between white tea and adipose tissue metabolism: The importance and necessity of future research regarding the effect of white tea on fat oxidation, compared to other Kinds of tea: Letter to the Editor JF - Yektaweb YR - 2020 JO - Yektaweb VO - 27 IS - 4 UR - http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.html SP - 397 EP - 400 K1 - Fat oxidation K1 - Green tea K1 - White tea AB - چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی می‌شوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیت‌های ورزشی را پیشنهاد کرده‌اند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکمل‌های چربی‌سوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، می‌توان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخص‌های مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند. LA eng UL http://journal.bums.ac.ir/article-1-2872-fa.html M3 10.32592/JBirjandUnivMedSci.2020.27.4.109 ER -