@ARTICLE{Siadat, author = {Siadat, Z. and Jalali, M. and Hoseini, S. and Zeraati, H. and Farvid, MS. and Parizadeh, SMR. and F. Fatehi, and M . Chamari, and }, title = {Comparison of lipid peroxidation levels in the controlled and non-controlled type II diabetic patients}, volume = {15}, number = {4}, abstract ={زمینه و هدف: در بیماران مبتلا به دیابت، افزایش صدمات اکسیداتیو و اختلالات ناشی از رادیکال‌های آزاد گزارش شده است. اختلالات ناشی از رادیکال‌های آزاد در لیپیدهای غشایی با افزایش مالون دی آلدئید (MDA) که فراورده نهایی پراکسیداسیون اسیدهای چرب می‌باشد، همراه است. مطالعه حاضر با هدف تعیین تأثیر کنترل دیابت بر پراکسیداسیون لیپیدها در افراد مبتلا به دیابت نوع دو انجام شد. روش تحقیق: در این مطالعه مورد- شاهدی 127 بیمار مبتلا به دیابت نوع دو بر اساس میزان هموگلوبین گلیکوزیله در دو گروه کنترل شده (شاهد، 64 نفر) (8% ≤HbA1C≤6%) وکنترل نشده (مورد، 63 نفر) ( }, URL = {http://journal.bums.ac.ir/article-1-377-fa.html}, eprint = {http://journal.bums.ac.ir/article-1-377-fa.pdf}, journal = {Journal of Birjand University of Medical Sciences}, doi = {}, year = {2008} }