دوره 27، شماره 4 - ( زمستان 1399 )                   جلد 27 شماره 4 صفحات 400-397 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


گروه تربیت بدنی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران ، a.hekmatikar4@gmail.com
چکیده:   (2015 مشاهده)
چاقی یک بیماری چند عاملی پیچیده است. شیوع اضافه وزن و چاقی در سراسر جهان از سال 1980 دو برابر شده است تا حدی که تقریباً یک سوم جمعیت جهان اکنون به عنوان افراد دارای اضافه وزن یا چاق طبقه بندی می‌شوند. از طرفی، محقّقین علوم ورزشی برای جلوگیری از شیوع بیشتر این اپیدمی فعّالیت‌های ورزشی را پیشنهاد کرده‌اند. همچنین در کنار فعّالیت ورزشی استفاده از مکمل‌های چربی‌سوز طبیعی مانند: چای سبز توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. اما به تازگی چای سفید در بعضی از تحقیقات داخلی و خارجی توانست نشان دهد که مانند چای سبز و حتّی بهتر از آن پتانسیل اکسیداسیون چربی را خواهد داشت. بنابراین، می‌توان پیشنهاد کرد محقّقان با انجام تحقیقات بیشتر در ارتباط با مقایسه چای سبز و سفید و اثرات آن بر شاخص‌های مرتبط با چاقی، شکاف علمی را پر نمایند.
واژه‌های کلیدی: اکسیداسیون چربی، چای سبز، چای سفید
متن کامل [PDF 325 kb]   (582 دریافت)    
نوع مطالعه: نامه به سردبير | موضوع مقاله: فیزیولوژی ورزشی
دریافت: 1399/3/25 | پذیرش: 1399/5/1 | انتشار الکترونیک پیش از انتشار نهایی: 1399/9/1 | انتشار الکترونیک: 1399/9/15

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.