دوره 25، شماره 1 - ( بهار 1397 )                   جلد 25 شماره 1 صفحات 1-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- متخصص تغذیه ، rtgster@gmail.com
2- گروه شیلات، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده:   (1108 مشاهده)
ماهی به‌دلیل دارابودن مواد مغذّی ارزشمند، یک جزء مهم غذایی است. ماهی علاوه بر پروتئین با کیفیت بالا و مواد مغذّی موجود، منبع اصلی اسیدهای چرب امگا 3 است که در روغن ماهی چرب یافت می‌شوند. مطالعات پزشکی اهمیت مواد مغذّی در ماهی و روغن ماهی را در  تغذیه طبیعی برای رشد، نمو و حفظ سلامتی آشکار نموده است. علاوه بر این مطالعات  نشان داده است که ماهی و روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن (مانند بیماری‌های قلبی- عروقی، متابولیکی و التهابی) را کاهش می‌دهد و ممکن است در درمان بیماری مفید باشد. این مقاله بررسی مختصری از اطلاعات جاری در این موضوعات را مرور می‌کند.
متن کامل [PDF 422 kb]   (373 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: تغذيه
دریافت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ | پذیرش: ۱۳۹۷/۱/۲۴ | انتشار: ۱۳۹۷/۱/۲۵